Uncategorized

Beragyogjuk a FERRARI bemutatótermét is

A dizájn-világítási megoldások gyártójával, a Preciosa-Lusty vállalattal karöltve a Ferrari Dubai privát autószalonjába látogattunk.

Annak érdekében, hogy az itt kiállított luxus sportkocsikat mindenki számára jól láthatóvá tegyék, a Preciosa kollégái erre a “küldetésre” a különleges Crystal Automata vonal lámpáival és csillárjaival felfegyverkezve érkeztek, melyek egyesítik a kristályok bájos szépségét és a négy alapelem- a föld, a víz, a tűz és a levegő természetes hatását. Minden lámpatest mozog is, ami a víz folyásának benyomását kelti – ezzel teljesen egyedi hangulatot varázsolva a bemutatóteremben.

Cégünk, az ELKO EP sem akart lemaradni, így hát legjobb termékeinket húztuk elő tarsolyunkból, amelyekre Ön is bátran támaszkodhat. A világítások mozgatásáért, forgatásáért felelő motor- illetve a világítások intenzitását a CU3-02M központi egység, az EMDC-64M iNELS DALI/DMX átalakító és néhány kapcsoló egység szabályozza. Az egész automatizálási rendszer tápellátásáról egy PS3-100/iNELSkapcsolóüzemű tápegység gondoskodik. Az összes telepített elem, úgy, mint a kapcsolók, érintőképernyős vezérlők, nyomógombok, vagy érzékelők összekapcsolásához egy IM3-140M bináris bemeneti modult használtunk, amely akár 14 potenciálmentes kontaktus bekötésére is alkalmas.

A rendszer vezérlését RFSA kapcsoló egységek, RFWB vezeték nélküli fali vezérlők és RF KEy hordozható vezérlők együttese biztosítja. Az iNELS épületautomatizálási rendszer egységei és a harmadik féltől származó eszközök (melyekhez biztosították a kommunikációs protokollt) közötti kommunikáció ideális közvetítőjeként a Connection Server alkalmaztuk, amely lefordítja más gyártók különböző protokolljait és lehetővé teszi, hogy az iHC applikációkkal, egy felületen vezéreljük ezeket a technológiákat. Végül, de nem utolsó sorban, a fali vezérlőkre, kapcsolókra – mint dizájn elem – a LOGUS90 exkluzív kapcsolócsalád fekete üveg/jég keretei kerültek, amelyek tökéletesen illeszkednek a bemutatóterem általános stílusához.

Mit is mondhatnánk befejezésként? Biztosak vagyunk benne, hogy Enzo Ferrari, az “ágaskodó fekete paripás” autók atyja is minden bizonnyal büszke lenne erre a nem hétköznapi látványra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük