Technology

Megjelentünk az elismert ICS 2017 nemzetközi kiállításon is

Augusztus elején rendezték meg Iránban a legújabb, városokat érintő intelligens technológiák nemzetközi kiállítását és vásárát (ICS 2017), melyen vállalatunk is képviseltette magát. Az eseményt augusztus 4-6. között bonyolították Isfahanban, Irán harmadik legnagyobb városában.

A kiállítás három napja során a téma főként a “Smart City”-k (intelligens városok), ezen belül is a legújabb tömegközlekedési technológiák, a pénzügyek- és adminisztráció, a környezetvédelem, az információ szolgáltatás- és kommunikáció általános kérdései voltak. Több száz cég mutatta be termékeit és szolgáltatásait és olyan érdekes emberek előadását hallgathattuk meg, mint az iráni kutatás- fejlesztésért és innovációért felelős miniszter, Dr. Farhadi, vagy éppen Isfahan polgármestere, Dr. Jamalinejad.

Cégünk, az ELKO EP is kiállított – okos szettjeinkkel, illetve Smart City, hatékony energiagazdálkodási és GRMS (szállodai) megoldásainkat bemutató információs panelekkel igyekeztünk elkápráztatni a közönséget. Ezen kívül élőben is bemutattuk a vezeték nélküli iNELS RF Control épületfelügyeleti rendszer eszközeinek működését. A legnagyobb érdeklődés kétség kívül a LARA internetrádió – és médialejátszó egység és a Logus90 dizájn kapcsolók- és dugaljak  telepítési példáit övezte.

A kiállítás hivatalos oldalán még több részletet tudhat meg erről a nívós szakmai eseményről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük